Suricata suricatta beter bekend als het stokstaartje. Het is een klein roofdier dat tot de mangoesten behoort. Hij wordt ook wel “aardmannetje” genoemd en bewoont alle delen van de Kalahari in zuidelijk Afrika. In het Afrikaans en het Engels worden stokstaartjes “meerkat” genoemd.

Innovatief, staand op de uitkijk en volhardend. Geven verschillende alarmsignalen af bij bepaalde situaties.  Ze worden ook wel ‘de schildwacht van de woestijn’ genoemd. Eigenschappen die nodig zijn voor het goed beheren van uw administratie en inzicht te geven in uw financiële situatie.

AWMFinance is ontstaan uit mijn initialen. Andrew William Mulder. Ook heb ik de initialen gekoppeld  aan Administrator Workflow Manager. Waarom? Uit jaren ervaring in het werken met administratieve processen en met mensen in mijn omgeving kan ik zowel administratief, financieel, belastingtechnisch goed uit de voeten. Inrichting van jouw administratie gekoppeld aan datgene dat je wilt in de toekomst. In deze tijd doen we heel veel met onze laptop, telefoon of alles via internet. Dit is mijn visie ook. 24 uur bereikbaar via the cloud. Jouw administratie inrichten. Bijhouden en up to date blijven. Jij wilt zien hoe laat het is.

Neem gerust contact op en kijken we samen naar de toekomst.